Info Curacao‎ > ‎Stranden‎ > ‎

Playa PortoMari

Playa PortoMari

Playa Porto Mari is een mooi zandstrand op het privédomein van de plantage ‘Porto Mari’ aan de westkust. Zijn witte, zanderige koraalstrand, met helder en kalm water, is een waar paradijs voor de waterliefhebber en het unieke ‘dubbel rif’ is gemakkelijk bereikbaar vanaf de kust. Het biedt fascinerende snorkel- en duikmogelijkheden. Er is een bedrijf dat duikfacililiteiten biedt op het strand.

Voor landrotten zijn er twee wandelpaden door de natuur, die beide starten vanaf de parkeerplaats. Alle activiteiten op Playa Porto Mari worden bedreven op een milieuvriendelijke wijze. Zo wordt het water gerecycled en gebruikt voor de toiletten en voor irrigatiedoeleinden en is de standpromenade gemaakt van afgedankte pallets of ‘Trex’, een gerecycled product. Ook worden onze publicaties gedrukt op 100% gerecycled papier.

Playa Porto Mari is elke dag open. De bar en het restaurant bieden bezoekers een variëteit van tropische maaltijden en drankjes. Entree: NAF 3,50 p.p. inclusief een gratis drankje (NAF 4,- op zon- en feestdagen). Kinderen gratis. Dagelijks open van 9.30 tot 18.30 uur