Bermuda

Bermuda 
Bermuda Curacao is een openlucht discotheek met drie verschillende areas, vijf barren, een VIP-lounge en een foodcorner. Mede hierdoor is het de meest veelzijdige en unieke uitgaansgelegenheid op Curacao. De 3 areas bieden voor elk wat wils, wat betekent dat we een breed en divers publiek aantrekken van jong en oud, toeristen en lokale bevolking en ook mensen uit het bedrijfsleven en stagiaires.


De North-Area

De North-Area, ook wel bekend als de tuin, is het grootste gebied. Als je hier bent, voelt het aan alsof je op een festival bent. De ene avond ervaar je een wervelende lichtshow, internationale top dj’s, dansers en vuurvreters, en de andere avond staat er een tienkoppige band op te treden op het podium.

De South-Area

De South-Area is eigenlijk de enige overdekte ruimte en is volledig voorzien van airconditioning. Deze intieme ruimte heeft een spectaculaire dansvloer en staat garant voor gezellige drukte.

De West-Area

De West-Area is perfect geschikt voor een gezellig praatje of gewoon om te chillen in de lounge.

In Bermuda treden regelmatig lokale bands op in combinatie met lokale en internationale artiesten en dj’s. Live muziek en interactie met het publiek is het doel van onze programmering.

Donderdagavond – Caribbean Apres Ski (9.00 pm – 03.00 am)
Vrijdagavond – Friday Night Party Night (9.00 pm – 04.00 am)
Zaterdagavond – Fiesta del Sol (9.00 pm – 04.00 am)

Comments